Information om VM-biljetter

Hej alla medlemmar

Som tidigare nämnts skulle biljettfördelningsprocessen till rugby-VM i Frankrike börja i juni. Men vi har blivit informerade av France 2023 att det tyvärr kommer att bli en liten försening.

Biljetterna förväntas nu vara tillgängliga för Svenska Rugbyförbundet från fredagen den 21 juli. Detta är fortfarande nästan två månader innan turneringen börjar, vilket ger er tillräckligt med tid att fördela och distribuera biljetterna till era gäster, familj och vänner

Vänliga hälsningar

Kanogo Njuru
Sekreterare,
Svenska Rugbyförbundet
Tel: +46 722 228 139

Information från Rugby World Cup Ticketing Team:

“Dear All,

As outlined in the ticketing guide, we were due to commence the ticket distribution process in June. However, we have been advised by France 2023 that unfortunately there will be a slight delay.
We are now expecting tickets to be available in your account on the Client Ticket Portal from Friday 21 July. This is still just under two months prior to the tournament commencing so will give you sufficient time to allocate and distribute tickets to your guests, family, and friends.
Prior to 21 July we will circulate instructions on how to allocate and distribute the e-tickets in your account on the Portal. As a reminder, you won’t be able to view or distribute the tickets in your account until payment has cleared in full.”