Svenska herrlandslaget möter Tjeckien.

Rugby Europe Conference 1 Herr XV manna landslagskamp i rugby på Stockholms stadion. Svenska rugbylandslaget möter Tjeckien.

Svenska rugbylandslaget möter Tjeckien på Stockholms Stadion den 28 oktober kl. 14:00. Det är Sveriges herrlandslag i 15-manna som intar planen och hoppas kamma hem en seger för Sverige. Stockholms rugbyförbund är tillsammans med Svenska rugbyförbundet oerhört stolta att arrangera och bjuda in till landslagskampen i Stockholm. För att göra evenemanget till en folkfest har Svensk Rugby valt att låta matchen ta plats på Stockholms Stadion igen.

Boka in den 28 oktober i kalendern, ta med alla dina vänner och upplev detta historiska event tillsammans med vårt svenska herrlandslag.

 

Länk till biljetter: https://www.tickster.com/sv/events/3vmfpu7ukal0uyl/2023-10-28/rugby-europe-xv-sweden-vs-czech-republic